Studio Tarua | Laulunopetusta Helsingissä | Maskeerausta | Taidetta

BLANCHE DRAG

Monsieur Blanche / Makeup Taru Haili / Kuva Sami Voutilainen

Taru Hailin La Dame Blanche ja Monsieur Blanche drag hahmot tarjoavat täysin uniikkeja ja monitaiteellisia fantasia esityksiä illanistujaisista festarilavoille.

Blanche Drag esitykset ovat Suomessa aivan omassa luokassaan – Tarun ammattilaulajan tausta sekä klassisessa että kevyessä musiikissa, tinkimätön ammattimaskeeraajan tausta, sekä vankka esiintymis- ja tanssimistausta takaavat unohtumattoman kokonaisvaltaisen esityskokonaisuuden, joka vie kuulijan aivan toiseen maailmaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa Blanche Drag tapahtumaasi.

taru@studiotarua.fi

LA DAME BLANCHE

La Dame Blanche on feminiininen faux drag hahmo, joka vie lumoavalla äänellään sinut maailman ääriin. Hän on jääkuningatar hyisiltä pohjolan tuntureilta. Hänet tunnetaan myös nimellä “valkoinen noita”, joka tarkoittaa  parantajaa. La Dame Blanchen lauluohjelmisto painottuu klassisen musiikin maailmaan ja laulu tulee aina livenä.

MONSIEUR BLANCHE

Monsieur Blanche on drag king hahmo, joka saa yleisön jalat veteläksi röyhkeällä rock asenteella ja sulavilla liikkeillään. Hän on La Dame Blanchen pimeä ja maskuliininen puoli; Yin & Yang. Moonwalk taittuu myös helposti jopa kymmensenttisillä koroilla ja musiikkiesitykset vaihtelevat esitettävästä ohjelmasta riippuen livelaulun ja lipsyncin välillä.

Taru Hailin Drag ura lähti liikkeelle, kun hän osallistui vuoden 2018 Helsinki Drag Battle kilpailuun. Esteettisesti näyttävä ja elegantti oopperalaulaja La Dame Blanche hahmo syntyi juuri ennen kilpailuun osallistumista. Vuoden 2018 kilpailun jälkeen La Dame Blanche on esiintynyt ympäri Suomea.

Vuoden 2019 Helsinki Drag Battle kilpailuun ilmestyi La Dame Blanchen “pimeä puoli”, goottimainen drag king hahmo nimeltään Monsieur Blanche, jonka esiintymisissä nähdään Blanchen valoisampaa puoltaan selvästi rokimpaa ja menevämpää tulkintaa.

Siirry sivun alkuun