BLANCHE DRAG

Taru Hailin Blanche Drag tarjoaa täysin uniikkeja ja monitaiteellisia fantasia esityksiä illanistujaisista festarilavoille.

Blanche Drag esitykset ovat Suomessa aivan omassa luokassaan – Tarun ammattilaulajan tausta sekä klassisessa että kevyessä musiikissa, tinkimätön ammattimaskeeraajan tausta, sekä vankka esiintymis- ja tanssimistausta takaavat unohtumattoman kokonaisvaltaisen esityskokonaisuuden, joka vie kuulijan aivan toiseen maailmaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa Blanche Drag tapahtumaasi.

taru@studiotarua.fi

Taru Hailin Drag ura lähti liikkeelle, kun hän osallistui vuoden 2018 Helsinki Drag Battle kilpailuun. Esteettisesti näyttävä ja elegantti oopperalaulaja La Dame Blanche hahmo syntyi juuri ennen kilpailuun osallistumista. Vuoden 2018 kilpailun jälkeen La Dame Blanche on esiintynyt ympäri Suomea.

Vuoden 2019 Helsinki Drag Battle kilpailuun ilmestyi La Dame Blanchen “pimeä puoli”, goottimainen drag king hahmo nimeltään Monsieur Blanche, jonka esiintymisissä nähdään Blanchen valoisampaa puoltaan selvästi rokimpaa ja menevämpää tulkintaa.

Vuonna 2021 näistä kahdesta hahmosta syntyi Blanche Drag. Hän on värikäs muodonmuuttaja, joka valloittaa yleisön vaikuttavalla live laululla.

Siirry sivun alkuun