Laulutunnit Helsinki

Inspiroivaa laulunopetusta kokemuksella kasvotusten tai netissä aloittelijoille ja edistyneemmille oppilaille.

Lähiopetus tapahtuu Helsingin Roihupellossa, Sound-Inn tiloissa. Paikalle pääset kätevästi vaikka bussilla tai metrolla. Etäopetus onnistuu vaikka kotisohvalta. Tarvitset vain älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin, sekä internet yhteyden.

”Taru on taitava valmentaja ja opettaja, jonka avulla oppii sekä
laulamisesta että ymmärtämään musiikkia laajemmin ja nauttimaan siitä monipuolisemmin. Suosittelen Tarua lämpimästi!”
-Aku, 35v

Laulutunnit Helsingissä kasvotusten, tai netissä

Etsitkö laulutunteja Helsingistä? Kaipaatko laulunopetusta suoraan kotisohvalle netin välityksellä?

Tarjoan yksityisiä laulutunteja kaiken ikäisille ja tasoisille oppilaille, aloittelijoista ammattilaisiin.

Lähiopetus tapahtuu Helsingin Roihupellossa, Sound-Inn tiloissa. Paikalle pääset kätevästi vaikka bussilla, metrolla tai omalla autolla.

Etäopetus onnistuu kotisohvalta. Tarvitset vain älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin, sekä toimivan internet yhteyden. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ensimmäinen 45min laulutunti puoleen hintaan - 34,50 €

Laulutuntien sisältö suunnitellaan yhdessä oppilaan kanssa

Teen jokaiselle oppilaalle henkilökohtaisen opetussuunnitelman oppilaan toiveet huomioon ottaen. Tarjolla on myös edullisia laulutunti paketteja, joista oppilas voi valita itselle sopivan hintaisen. Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat tietää lisää, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse!

Yksityiset laulutunnit auttavat aloittelevaa laulajaa kehittämään itsevarmuutta ja laulutekniikkaa, jotta voit nostaa äänesi korkeuksiin, ei pelkästään suihkutiloissa, vaan jopa yleisön edessä. Ensimmäisellä laulutunnilla käydään läpi laulutekniikan perusteita, hengitysharjoituksia ja äänenavauksia. Oppilaan kannattaa valita itselleen vapaavalintainen laulu, jota käydään yhdessä tunnin lopuksi läpi.

Tarjoan syventävää opetusta kehittyneemmille oppilaille, sekä valmennusta ammattiopintoihin suuntaaville opiskelijoille.

Konservatorioon tai muihin oppilaitoksiin hakeminen mietityttää monia laulajia. Pystyn auttamaan oppilaita pääsykoe kappaleen valinnassa ja harjoittelussa, sekä kokeissa vaadittavien musiikinteoria tehtävien perusteissa.

Olen erikoistunut sekä klassiseen- että pop, jazz ja rock lauluun. Säestän oppilaitani pianolla, mutta oman säestäjän voi halutessaan ottaa mukaan tunnille. Myös taustanauhan kanssa laulaminen onnistuu.

Kiinnostuitko? Varaa itsellesi laadukasta laulunopetusta Helsingistä jo tänään!

Taru opettajana

Opettajana olen helposti lähestyttävä ja innostava. Pidän laulunopetuksessa tärkeänä, että oppilas saa sopivia työkaluja itsenäiseen harjoitteluun.

Laulu on meille kaikille hyvin henkilökohtainen instrumentti ja ensimmäinen laulutunti voi tuntua jännittävältä. Pidän aina huolen, että tunneilla on mahdollisimman turvallinen ja rento ilmapiiri.

Tunneilla keskitytään paljon äänen vapauttamiseen, sekä rentoon oloon kehossa ja mielessä laulamisen aikana. Laulutunneillani on kyse myös enemmän kuin pelkästään laulun opettelusta – tavoitteena on nauttia kauniista musiikista.

Ensimmäinen 45min laulutunti puoleen hintaan - 34,50 €

Laulutunnit Helsinki hinta

45 min laulutunti 69 € (sis. alv)
60 min laulutunti 80 € (sis. alv)

3 X 60min 235 € (sis.alv)
5 X 45 min 330 € (sis. alv)
5 X 60 min 380 € (sis. alv)

10 X 60min 740 € (sis.alv)
10 X 45min 640 € (sis.alv)

Ensimmäinen laulutunti puoleen hintaan - 34,50 €

Laulutunnit Helsinki kokemuksia

Taru on laulunopettajana erittäin kannustava ja innostava. Ilmapiiri laulutunneilla on rento ja vapautunut, eikä tarvitse pelätä, että tekisi jotain "väärin". Taru kannustaa kokeilemaan omia rajojaan laulamisessa, ja ohjeistaa laulajaa laulajan omien ominaisuuksien mukaisesti. Taru osaa myöskin ottaa huomioon, että joka laulutunti ei ole samanlainen; joskus on väsyneempi ja silloin ääni ei kulje niin hyvin kuin jonain toisena päivänä, ja tämäkin otetaan tunneilla huomioon. Myös laulutunnit etänä ovat tarvittaessa toimineet erinomaisesti
Riikka
36v
Olen oppinut tuntemaan itseni laulajana ja saanut tietää, mitkä ovat vahvuuksiani. Laulutunneilta saa energiaa ja motivaatiota, joka kerralla oppii uutta. Palaute ja tehtävät innostavat harjoittelemaan tuntien välillä. Koen kehittyneeni laulajana ja mieluisa harrastus lisää hyvinvointia elämässä. Taru on taitava valmentaja ja opettaja, jonka avulla oppii sekä laulamisesta että ymmärtämään musiikkia laajemmin ja nauttimaan siitä monipuolisemmin. Suosittelen Tarua lämpimästi
Jonathan
25v
Tarulla on erinomainen taito opettaa seuraten omaa intuitiotaan! Useita kertoja hän on valinnut tekniikoita ja kappaleita jotka hänen mielestään olisivat sopivia minulle, ja tässä hän on onnistunut täydellisesti! Aloitin tunneilla käymisen syntymäpäivälahjan toteuttamiseksi ja sain taitoa enemmän kuin olisin osannut odottaakaan! Tarun opetuksen avulla sain rohkeutta mitä en tiennyt minulla olevan. Kiitos tästä
Aku
35v

Kiinnostuitko? Varaa itsellesi laadukasta laulunopetusta Helsingistä jo tänään!

Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake tai soita suoraan numeroon 040 501 6557

Ensimmäinen laulutunti puoleen hintaan - 34,50 €